spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Asociația Produs de Cluj, coorganizator al SUMMER FEST 2023 Câmpia Turzii

Asociața Produs de Cluj, entitate care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, este din nou partener al Primăriei municipiului Câmpia Turzii în organizarea festivalului SUMMER FEST.

Evenimenul se va desfășura pe parcursul a patru zile, din 12 până în 15 august, și va marca Zilele orașului dar și a VI-a ediție a Târgului Produs de Cluj la Câmpia Turzii.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Târgul Produs de Cluj la Câmpia Turzii a devenit una dintre cele mai importante manifestări organizate de Asociația pe care o patronăm, locuitorii din zonă având nevoie de produse alimentare și artizanale tradiționale. Colaborarea cu Primăria municipiului Câmpia Turzii poate fi încadrată la excepțional, experiența noastră fiind astfel valorificată la maxim. Suntem convinși că și de această dată Asociația Produs de Cluj, în calitate de coorganizator, va oferi tuturor vizitatorilor târgului produsele cele mai bune de pe la noi și concerte de calitate superioară.”

La evenimentul de la Câmpia Turzii vor fi prezenți aproximativ 35 de expozanți care vor prezenta costume populare tradiționale, podoabe lucrate de mână, obiecte din lemn, jucării, cosmetice bio, articole de marochinărie și lavandă. Pe standuri vor putea fi găsite preparate după rețete tradiționale, de la miere de albine, sucuri, turtă dulce, ciocolată, înghețată, prăjituri și pâine de casă.

Pentru cei dornici să petreacă timpul liber cu familia organizatorii pun la dispoziție o terasă de alimentație publică cu preparate la grătar și un modern parc de distracții.

           

 

Biroul de presă

10 august 2023

 

spot_img
spot_img
spot_img