fbpx
Sunday, May 28, 2023
spot_img
spot_imgspot_img
HomeȘtiri Câmpia TurziiAsistentele medicale din Campia Turzii se perfectioneaza la Cluj Napoca

Asistentele medicale din Campia Turzii se perfectioneaza la Cluj Napoca

spot_img

Mai multe asistente care activeaza la Spitalul “Dr. Cornel Igna”, participa in aceste zile la Zilele Clujene ale Asistentilor Medicali, conferinta organizata de Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România.

Dorim ca această conferință „Zilele Clujene ale Asistenților Medicali″ ediția a III-a să scoată în evidență pregătirea profesională în dinamică, antrenată de o posibilă reformă a sistemului sanitar, de realitatea schimbărilor și evoluția cunoștințelor în domeniul medical în sine. Toate acestea ne sugerează că asistenții medicali trebuie să își îmbunătățească cunoștințele în mod continuu.

Prin acest eveniment oferim posibilitatea de a scoate în evidență preocuparea științifică, cu contribuții importante, originale, a asistenților medicali, cu posibilitatea de ameliorare a stării de sănătate a celor aflați în nevoie.

Lucrările prezentate vor fi cercetări legate de practica și studiul de zi cu zi a autorilor.

Așadar vă așteptăm să luați parte la acest eveniment, care sperăm să fie o nouă reușită pe plan profesional.”, transmite Emil Buiga, presedintele OAMGMAMR Filiala Cluj.

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img
spot_img

Most Popular

%d bloggers like this: