Asfaltarea drumului spre Lacul Micești sau când colaborarea inter-instituțională generează dezvoltare

spot_imgspot_img

În această săptămână a început asfaltarea unui nou tronson al drumului județean 103Z dintre Tureni, Lacul Micești, DJ 103R Ciurila – Cluj Napoca.


Lucrarea este finanțată de către Consiliul Județean Cluj, în baza unei cooperări dintre Primăria Tureni și forul deliberativ județean.


Astfel, reabilitarea respectivului drum a fost demarată de Primăria Tureni în urmă cu 12 ani. A fost inclus în 3 programe de finanțare și am asfaltat aproximativ 10 kilometri ai drumului.
Recent, în baza unor repetate solicitări ale instituției noastre, pe lângă Consiliul Județean Cluj, drumul a fost preluat de instituția condusă de domnul Alin Tișe. Astfel, drumul dintre Tureni și Micești a devenit DJ 103Z.


Pe această cale îi mulțumim domnului președinte, Alin Tișe, pentru faptul că a înțeles importanța drumului, care – odată asfaltat – devine o adevărată alternativă la DN1.
Acest proiect reprezintă o dovadă vie că perseverența, în folosul cetățenilor, dă roade cu ajutorul unei cooperări politico-administrative de excepție!


„La finalul acestor lucrări, traficul pe drumul județean 103Z se va îmbunătăți considerabil, având în vedere că acesta asigură legătura cu drumul național 1, pe direcția Tureni, iar apoi spre municipiile Cluj-Napoca sau Turda, precum și cu drumul județean 107R. Acest drum județean, recent preluat, e important și pentru că străbate o zonă cu numeroase obiective de agrement“, declară domnul Alin Tișe.


De asemenea, doamna Daniela Elena Mănăilă, primarul comunei Tureni, salută decizia de asfaltare a drumului.


„Rutele alternative sunt cele care fac diferența, într-o comunicate în plină dezvoltare, așa cum este județul Cluj, iar la Tureni, au început să apară atât rute alternative la Drumul Național, cât și mijloace de ocolire a comunei, prin intermediul DX A3-Tureni. Sunt încântată de cursul acestor proiecte, care denotă importanța pe care comuna Tureni o are în contextul infrastructurii rutiere din județ”, conchide doamna Daniela Elena Mănăilă, primarul comunei Tureni.


Biroul de presă al Comunei Tureni

spot_img
%d