spot_img
spot_img

Asfaltarea Câmpiei Turzii provoacă tensiuni între Dorin Lojigan și Petre Pop

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

Ieri seară, consilierul județean din Câmpia Turzii, Petre Pop, a lansat un atac mediatic la adresa primarului, Dorin Lojigan, pe care l-a acuzat că a mințit cetățenii.

„Ne-ați mințit d-le primar!

Întodeauna trebuie să faci ceea ce spui și să-ți asumi rezultatul acțiunilor tale, chiar dacă ele sunt un eșec. Am mai spus-o si am s-o mai spun, nu este corect si moral când te afli într-o funcție publică de care depind cetățenii unei comunități, să alimentezi opinia publică cu demagogii, să declari una si să faci alta, sau mai bine zis să nu faci nimic. Nu este sănătos pentru comunitatea din Câmpia Turzii ca primarul ei să nu fie constant si mai ales să-si asume eșecul ,,Marii asfaltări din 2017″.
Zilele acestea, a apărut un interviu cu primarul municipiului, D. Lojigan, în care declara, la întrebarea cetățeanului, citez: ,, -Când va începe “marea asfaltare” a străzilor din Câmpia Turzii?
Dorin Lojigan: Formula de “mare asfaltare” nu îmi aparține, este expresia eșecului administrației anterioare, pe care acum încearcă o să o transfere actualei administrații”, o declarație falsă!
Pentru a afla adevarul, vă invit să ascultați o secvența din interviul dat de primarul D. Lojigan, la postul de televiziune NCN Cluj.
În calitate de consilier județean si cetatean al municipiului Câmpia Turzii, stimate domnule primar, cred că este necesar sa va cereți scuze public de la toti colegii consilieri locali aflați în opoziție. De asemenea asumați-vă ceea ce declarați și faceți, timpul trece și nu o să mai aveți ocazia, este păcat ca acest mandat să fie catalogat ca unul al demagogiei, agresivității și denigrari, si al realizărilor virtuale/facebook!! Nu trebuie să mai mințiți acuzându-ne de ceea ce faceți.”, a declarat Petre Pop.

Contactat de RefleqtMedia, Dorin Lojigan a declarat următoarele, în exclusivitate: „Asfaltare nu înseamnă doar tragerea efectivă de covor asfaltic.

Asfaltarea pleaca de la intabularea drumului, proiectare, ceea ce presupune buget, introducerea pe lista de investii, avize de la toate instituțiile statului implicate și solicitate prin certificatul de urbanism autorizatie de construcție și abia in final așternerea covorului asfaltic. Procedurile sunt cele stabilite prin contractul de delegare încheiat cu Domeniul Public. Așa cum am mai declarat la preluarea mandatului, era intabulată doar Primaria și câteva imobile. Acum avem intabulate peste 60% din imobilele municipiului, iar in ceea ce privește drumurile din oras peste 80%.

Tin sa respect atât hotărârile de consiliu local, procedurile dar mai ales legislația in vigoare.”

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Elicopterele Bazei 71 Aeriană, în misiune la „Wind Spring 2022”

Militarii Bazei 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu” întețesc pregătirile, alături de partenerii NATO. Tot mai dese sunt exercițiile la...

Semnal de alarma al Companiei de Apa Aries: Nu irositi apa!

ℹ Informare - 💧Recomandări CAA pentru utilizarea apei potabile din rețeaua publică în perioada de secetă ❗️Compania de Apă...

„Oferta” cu permise de conducere false continuă, pe facebook! Poliția nu vede nimic!

În urmă cu două săptămâni, RefleqtMedia atrăgea atenția cu privire la o „ofertă” de pe rețelele de socializare,...

Ideal Cleaning Câmpia Turzii face angajări

 ANGAJĂM - ‘Personal curățenie’Echipa noastră este în căutarea unei persoane responsabile, receptivă la sugestii, cu abilități de comunicare...
spot_img

Primul partid PROGRESIST din România devine realitate

În această săptămână, Tribunalul București a acceptat înființarea Volt România - primul partid progresist din istoria țării noastre. A 15-a ramură a partidului Volt Europa,...
%d bloggers like this: