fbpx
spot_img
spot_img

Așa înțelege Lojigan să respecte legea – 5 cereri pe 544/2001 la care Primăria Câmpia Turzii nu răspunde de mai bine de un an

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Horațiu și Mirela Hatos sunt doi tineri din Câmpia Turzii care, în iarna dintre 2016 și 2017 au fost foarte aproape să trăiască o tragedie.

Asta pentru că una dintre figurinele care împodobeau Piața Tricolorului din Câmpia Turzii s-a prăbușit peste Mirela, producându-i o fractură de picior și aproape omorându-l pe micuțul, Erik, mezinul familiei Hatos.

De atunci a început un lung șir de spitalizări și operații pentru Mirela și un lung șir de întrebări adresate de Horațiu atât Primăriei cât și Companiei de Salubritate, întrebări care au rămas fără răspuns.

Astfel, Horațiu și Mirela Hatos s-au văzut nevoiți să se adreseze instanțelor pentru a primi răspuns la solicitările formulate, întemeiate pe legea 544/2001 privind liberul acces la informațiile de interes public.

Ultima solicitare remisă de familia Hatos și înregistrată la Primăria Câmpia Turzii este din luna octombrie a anului 2017.

RefleqtMedia vă prezintă documentele redactate și publicate de Horațiu Hatos, în speranța că administrația locală va găsi de cuviință să răspundă tânărului care era să-și piardă soția și copilul, din cauza unui accident nefericit.

Până una alta, observăm că sloganul cu care Lojigan a ajuns primar „Un primar pentru fiecare!” nu se aplică și în cazul lui Horațiu Hatos.

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: