Așa ați ajuns? Să vă bateți joc de o școală reabilitată pe fonduri europene?

spot_imgspot_img

Fotografiile atașate acestui articol sunt din băile Colegiului Tehnic „Victor Ungurean” din Câmpia Turzii, o instituție de învățământ la care nici nu s-au recepționat lucrările de reabilitare, finanțate cu fonduri europene, că băile au fost vandalizate de elevii Colegiului.

Lucrările de reabilitare la acest Colegiu au presupus LUNI ÎNTREGI de muncă, pentru angajații Serviciului Investiții din Primăria Municipiului Câmpia Turzii.

Dragi elevi, voi – ăștia care vă doriți condiții frumoase și europene de învățământ – sunteți conștient că pentru fiecare obiect de mobilier pe care-l spargeți sau îl deteriorați, cineva trebuie să plătească?

Fondul școlii nu mai există – că a hotărât statul. Camere de supraveghere nu pot fi puse la băi, că sunteți foartevulnerabili și nu vă place să fiți filmați când faceți pișu și caca și … când SPARGEȚI UȘILE și deteriorați colacul de WC.

Dar totuși … să distrugi, în așa hal, o baie proaspăt-reabilitată, este absolut oribil și denotă un comportament de nenorocit, nu unul de elev.

Vreți să fiți respectați, dar voi nu respectați nimic!

Vreți să aveți drepturi, dar nu vă achitați de obligații!

Vreți multe, dar să nu vă întrebe nimeni nimic!

Unii dintre voi nu merită ceea ce li se oferă, din bani publici!

spot_img
%d bloggers like this: