18.9 C
Turda
Friday, September 16, 2022
spot_img
HomeOPINIEEditorialAșa arată un bebeluș în momentul în care tu vrei să-l avortezi

Așa arată un bebeluș în momentul în care tu vrei să-l avortezi

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

„Fac ce vreau cu corpul meu” este argumentul, retardat de altfel, pe care marea majoritate a femeilor care aleg să facă avort, îl folosesc.

Singura problemă este că, defapt și de drept, poate că acel copil, pe care alegi să-l dai pe mâna chiuretei, sălășluiește în corpul tău, DAR NU FACE PARTE DIN CORPUL TĂU.

„Dumnezeu urăște vărsarea de sânge nevinovat”, spune Sfânta Scriptură în „Proverbe”, dar ce este mai nevinovat decât sângele unui copil nenăscut?

Desigur că vor veni cei „pro-choice” să ne spună că un copil în luna a treia de sarcină este doar un „fetus”, dar adevărul este total distinct.

Știați că, în statul Texas s-a dat o lege prin care femeile care doresc să facă un avort sunt OBLIGATE să-și facă o sonogramă GRATUITĂ cu 24 de ore înainte de avort? Întâmplător (defapt deloc întâmplător) din momentul trecerii acelei legi, rata avorturilor a scăzut cu 30%.

Doar prin simplul fapt de a PRIVI sonograma, femeile care doreau să facă avort s-au răzgândit.

Am avut astăzi ocazia de a discuta cu femeile de la clinica Pro-Vita, o entitate medicală care oferă alternativă și consiliere femeilor care doresc să facă avort.

Acestea mi-au dat să țin în mână o replică în greutate și mărime naturală a unui bebeluș, în săptămâna a 14 de sarcină, adică 3 luni și două săptămâni – exact termenul legal în care se mai poate face avort.

Aceste replici au fost făcute după sonograme executate în cabinete de obstetrică și ginecologie. Văzându-le am rămas șocat, adresându-mi întrebarea: cât suflet poate să lipsească unui medic ginecolog pentru a face o astfel de crimă și cât suflet trebuie să ai ca mamă pentru a-ți ucide copilul?

Știați care este procedura de avort? Prima dată se ia chiureta și se taie capul copilului, mânuțele, piciorușele, iar copilul VIU este ucis într-un mod absolut barbar. Apoi este aspirat din uterul mamei.

Ne șocăm când vedem la televizor faptul că un om a fost ucis de alt om … dar avortul ce este, dacă nu este O CRIMĂ, UN OMOR, O ATROCITATE?

Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți!

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: