fbpx
spot_img
spot_img

Așa arată inconștiența: O femeie HRĂNEȘTE URȘII de la Parcul Zoo Târgu Mureș

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -

Tot mai mulți oameni se expun la pericole inutile, încercând să-și manifeste „dragostea” față de animale. O fotografie venită la Redacția RefleqtMedia ne arată chintesența inconștienței, când vine vorba despre animalele sălbatice.

- Advertisement -
- Advertisement -

„S-a întâmplat ieri, 11 septembrie 2021, la Parcul Zoo Târgu Mureș. O femeie, în vârstă de aproximativ 40-45 de ani a trecut de bara de protecție, apropiindu-se de gratiile cuștii în care erau închiși urșii. A început să dea mănunchiuri de iarbă urșilor de acolo, ignorând complet toate avertizările de pe afișe”, ne transmite persoana care ne-a trimis fotografia.

Din spusele sursei noastre, femeia cu pricina s-a expus unui pericol imens, deoarece hrănea ursul printr-o gaură a plasei de sârmă de pe gratiile cuștii.

„Într-o pauză, în care femeia rupea iarbă din altă parte, ursul a scos gheara prin gaura de la plasă, pentru a aduna firicele de iarbă care căzuseră pe jos. Atunci ne-am dat seama că, dacă voia, animalul sălbatic o putea răni foarte serios pe femeie”, ne mai spune sursa noastră.

Ba chiar, din câte se pare, în momentul în care persoanele din zonă i-au spus femeii care hrănea ursul că poate fi rănită de animale, aceasta ar fi replicat: „Îi ador pe urși, dacă este să mă rănească, atunci asta să fie șpaga mea pentru aceste ființe”…

Inconștiență … e puțin spus.

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: