20 C
Turda
Thursday, August 4, 2022
spot_img
HomeȘtiri TurdaArtur Podar: ʺÎn ceea ce mă privește, nu s-a pus niciodată problema...

Artur Podar: ʺÎn ceea ce mă privește, nu s-a pus niciodată problema de a-mi da demisia!ʺ

Date:

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Deoarece în ultima perioadă a apărut des numele meu în presa locală, consider că trebuie să fac câteva precizări, mai ales că am făcut parte, mi-am asumat și am contribuit prin implicare directă la proiectul dedicat resuscitării fotbalului turdean:

1. Referitor la demisia mea din funcția de antrenor principal – nu s-a pus niciodată problema de a-mi da demisia; am fost de la bun început înlăturat pe nedrept, fără nici o discuție explicativă, pus pur si simplu în fața faptului împlinit.

În nici un moment nu s-a dorit ca eu să continui în funcția de antrenor principal, jocurile fiind făcute în culise încă de dinaintea meciurilor de baraj. Pentru conferința de presă legată de prezetarea noului antrenor mi s-a cerut să ies public să spun că renunț la funcția de principal. Refuzul meu de a face aceasta a devenit punctul de cotitură din care lucrurile au început să se deterioreze, Dl Tothazan ajungând chiar să mă acuze că vreau să sabotez proiectul. Profit de această ocazie pentru a declara public, faptul că nu aș face niciodată nimic pentru a periclita soarta fotbalului turdean. Asta ar însemna să îmi bat joc de o viață întreagă petrecută doar în fotbalul turdean, căruia i-am dedicat timpul meu, energia mea și în care mi-am pus sufletul mereu.

Nu aveam motiv să renunț, mai ales că toate obiectivele impuse de club au fost îndeplinite cu brio:
a) În primul an am avut ca obiectiv formarea unei echipe competitive (în primele cinci) pentru a putea ataca anul urmator promovarea într-un eșalon superior. Am obtinut, la finalul anului competițional locul al treilea.
b) În al doilea an au fost stabilite niște obiective clare: câștigarea fazei județene a Cupei României și Promovarea în eșalonul superior, respectiv liga a lll a. Aceste OBIECTIVE AU FOST ATINSE ÎNTR-O MANIERĂ CATEGORIGĂ!

Am să citez din comunicatul conducerii clubului Sticla Arieșul Turda, punctul 5: ʺDupă cum bine știți și cum este normal, oricine rămâne într-o funcție dacă are rezultate, iar rezultatele îl confirmă în continuare pe domnul Octavian Gicu Tothăzan în funcție.ʺ Cum se face că această regulă nu a fost valabilă și pentru mine?????

În final vreau să-i mulțumesc în mod direct domnului primar pentru inițiativa avută în anul 2016 de a îngloba întreaga suflare fotbalistică turdeană sub un singur nume. Sper doar ca toate aceste discuții apărute la nivelul clubului în ultima perioadă să nu păteze numele Turzii. S-a reușit, cu multă muncă, în ultimii 2 ani să aducem numele Turzii pe buzele multor oameni mari implicați în fotbal. Am primit doar laude, rezultatele noastre au fost comparate cu cele ale unor echipe de renume.

Artur Iulian Podar

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: