spot_img

Artificii si petarde, descoperite la Turda

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

La data de 17 decembrie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Cluj au desfășurat două percheziții în municipiul Turda, la locuința unui bărbat de 49 de ani, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni la regimul materiilor explozive.

 

În cadrul perchezițiilor desfășurate au fost identificate și ridicate pentru continuarea cercetărilor un număr de 202  bucăți de articole pirotehnice, deținute fără drept.

 

Activitățile au beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj și a polițiștilor din cadrul Compartimentelor Criminalistice Turda și Câmpia Turzii.

 

Menționăm faptul că documentarea activității infracționale a fost demarată la data de 14 decembrie a.c., cu ocazia activităților de verificare desfășurate de polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Cluj pe linia desfășurării operațiunilor cu articole pirotehnice, conform prevederilor legale.

 

Astfel, la acea dată, în baza activităților informativ-operative, aceștia au depistat în parcarea unei societăți comerciale din municipiul Turda un bărbat, de 33 de ani, din comuna Mihai Viteazu, care oferea spre vânzare articole pirotehnice din categoriile P1 și F2.

 

Polițiștii au ridicat în vederea confiscării greutatea de aproximativ 26 kg materiale pirotehnice, în valoare de aproximativ 2.750 de lei.

 

Cercetările  continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de orice operațiuni de articole pirotehnice efectuate fără drept, faptă prevăzută și pedepsită de Legea nr. 126/1995, privind regimul materiilor explozive, republicată.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Simina Teodora POP de la CNMV Turda, locul 3 la Concursul National de Lectura si Interpretare “Ionel Teodoreanu” de la Iasi

Felicitări SIMINA pentru reușită!❤️ Jocul fanteziei, creativitatea, întrepătrunderea subtilă a unor limbaje artistice diferite - limbajul plastic și cel...

Trândăveala Consiliului Județean Cluj alungă investitorii de la Tetarom 5 Luna

Deși în luna februarie se zvonea că un gigant auto ar fi interesat de Parcul Industrial Tetarom 5,...

Știrea cititorului: Copiii din Milano și Manchester înghit praf ca la Turda?

O cititoare RefleqtMedia ne-a trimis, prin Messenger, două clipuri sugestive, precum și un text foarte agresiv, cu privire...

Tragedie la aeroportul Târgu Mureș – a căzut cu parașuta

Astăzi, în jurul orei 11.45, polițiștii au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că un tânăr,...
spot_img

Hopa! Termenul de finalizare al podului peste Arieș nu se mai respectă?

La două săptămâni de când anunța că podul peste Arieș va fi inaugurat în 9 decembrie, deputatul USRPLUS, Viorel Băltărețu pare să se fi...
%d bloggers like this: