spot_img

Ariesul Mihai Viteazu isi confirma forma excelenta si castiga, din nou

Date:

Share post:

Formatia de Liga 4, Ariesul Mihai Viteazu, este intr-o forma de invidiat, dupa venirea lui Vali Sandru la timona echipei mari.

De asemenea, transferurile reusite de Marian Popescu si Arian Bucur au consolidat echipa, atat in compartimentul ofensiv, cat si in defensiva. Asa se face ca, din prima etapa a sezonului, cand au capotat la Iclod, alb-rosii au fost invincibili, indiferent de adversar.

Astaz, in fata propriilor suporteri, lucrurile nu au stat diferit, chiar daca adversarul, Viitorul Poieni, era o formatie dificila si periculoasa.

Formatia sanmihaiana a deschis scorul relativ repede, conducand ostilitatile pe toata durata partidei. La pauza scorul fiind 4-2 pentru Ariesul.

In repriza secunda, elevii lui Vali Sandru au redus turatia motoarelor, inscriind o singura data in poarta celor din Poieni.

Totusi, dupa fluierul de final al arbitrului, Dragos Lunca, tabela de marcaj a stadionului “Ariesul” arata un 5-3 convingator.

Dupa acest rezultat, Ariesul a urcat pana pe pozitia secunda a clasamentului, cel putin pana la finele meciului dintre Supporter 2.0 Cluj Napoca si Victoria Viisoara, meci care are loc chiar acum.

In respectivul meci, scorul este 0-0.

Tot astazi, de la ora 20:00, in nocturna, Unirea Triteni joaca acasa cu ACS Floresti.

spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

%d bloggers like this: