spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Are 39 de ani, este antreprenor și luptă pentru AUR Câmpia Turzii

spot_img

Analizând lista de consilieri locali ai AUR Câmpia Turzii, un nume ne-a sărit în ochi în mod deosebit.

Este vorba despre candidatul de pe locul 15 de pe lista AUR Câmpia Turzii, Iulian Vasile Pricop. Pricop este un bărbat, în vârstă de 39 de ani, născut și crescut în Câmpia Turzii.

Este antreprenor, își câștigă propriul ban din coletărie, de când s-a întors din Spania… pentru că da, a stat în Spania vreme de mai bine de 10 ani și s-a confruntat cu toate: xenofobie, prejudecăți, marginalizare, dar a luptat pentru el, pentru familia sa, pentru a-și face un viitor acasă, la Câmpia Turzii.

„Sunt un om credincios, un om care a cunoscut toate fațetele vieții. Am 39 de ani, sunt absolvent al Școlii de Arte și Meserii a Colegiului Tehnic „Victor Ungureanu” din Câmpia Turzii. Copilăria mi-am petrecut-o la blocuri, iar tinerețea, în Spania. Am muncit ani de zile acolo și, când m-am întors, am hotărât să-mi fac propria afacere. Am intrat în politică deoarece cred în dezvoltarea și viitorul României. Prea multe resurse a pierdut țara asta, deci nu se mai poate așa. Am deosebită încredere în Marian Morar și sunt convins că echipa AUR poate să facă multe lucruri bune pentru Câmpia Turzii.”, ne spune Iulian Vasile Pricop.

Dacă și voi vă regăsiți în povestea lui Iulian, VOTAȚI AUR și VOTAȚI MARIAN MORAR – PRIMAR PENTRU CÂMPIA TURZII!

CMF:21240330

spot_img
spot_img
spot_img