fbpx
HomeȘtiri din sănătateArafat ne cere să ne vaccinăm, dar vaccinul gripal LIPSEȘTE din farmacii
spot_img
spot_img

Arafat ne cere să ne vaccinăm, dar vaccinul gripal LIPSEȘTE din farmacii

- Publicitate -
spot_img

În condițiile în care, pe toate canalele de știri, Raed Arafat, șeful Departamentului pentru SItuații de Urgență, transmite mesaje către populație prin care încearcă o sensibilizare în favoarea vaccinării gripale, pare ciudat că – în farmacii – vaccinul gripal NU SE GĂSEȘTE.

RefleqtMedia v-a prezentat în urmă cu trei săptămâni cum medicii de familie sunt obligați să stea la coadă pe la DSP Cluj pentru a-și primi dozele de vaccin gripal destinat persoanelor cu risc.

Însă … noi, ceilalți, ce putem să facem?

În nicio farmacie din Turda, Câmpia Turzii sau comunele limitrofe nu se găsește nicio formulă de vaccin gripal, lucru semnalat de cititori.

”În cadrul unei emisiuni televizate, secretarul de stat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, dr. Raed Arafat a vorbit despre riscurile care planează în perioada rece prin prezența celor două virusuri, gripal și SARS-CoV-2 și care, pentru persoanele care prezintă comorbidități, dubla infectare ar conduce la repercusiuni grave asupra stării de sănătate a acestei categorii.
 
Totodată, în scopul evitării contractării celor două virusuri, și în ideea protejării stării de sănătate atât a cetățenilor fără comorbidități cât și a persoanelor vulnerabile, în aceeași emisiune, șeful DSU NU a amenințat populația și nu a îndemnat la obligativitatea efectuării vaccinului antigripal, ci a semnalat importanța prevenției în această perioadă dificilă, reiterând faptul că printr-un astfel de vaccin, riscurile dublei infectări și a complicațiilor medicale care ar putea surveni, pot fi evitate, diminuate.”, se arată într-o comunicare a DSU.
 
Ei bine … de unde vaccin gripal?

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,916FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -
spot_img

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: