fbpx
HomeȘtiri din Câmpia TurziiAr putea un comisar să-l detroneze pe Dorin Lojigan?
spot_img
spot_img

Ar putea un comisar să-l detroneze pe Dorin Lojigan?

- Publicitate -
spot_img

Aceasta este întrebarea care se pune, tot mai des, în rândurile Partidului Social Democrat din Câmpia Turzii.

Cooptarea comisarului șef de poliție (r), Marcel Bogdan, în echipa PSD a întărit speculațiile potrivit cărora acesta ar putea fi candidatul partidului la funcția de primar.

În activitatea sa din Poliție, Marcel Bogdan are un CV impresionant, de-a lungul carierei reușind să mențină climate sigure și infracționalitate scăzută, atât la Câmpia Turzii, cât și la Turda.

Pe de altă parte, prestigiul de care se bucură și respectul în rândul concetățenilor săi i-ar putea conferi lui Bogdan statutul de candidat al PSD Câmpia Turzii la funcția de primar.

Marcel Bogdan este a doua variantă menționată de sursele politice în ceea ce privește o posibilă candidatură, după ce speculațiile privind cooptarea fostului director al Companiei de Apă Arieș, Alexandru Sabău, în rândurile PSD-ului au fost desființate chiar de președintele formațiunii.

Comisarul șef de poliție (r) Marcel Bogdan locuiește în Câmpia Turzii, este căsătorit și a deținut atât funcția de comandant al Poliției Municipiului Câmpia Turzii, cât și pe cea de comandant al Poliției Municipiului Turda.

În calitate de comandant al Poliției Municipiului Câmpia Turzii, Marcel Bogdan a oprit „din fașă” un furt de țagle de oțel care se punea la cale în Combinatul ISCT, un scandal care l-a costat pe Marius Bordea prestigiul propriu, dar și o funcție executivă în combinat.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: