fbpx
spot_img
HomeȘtiri din Câmpia Turzii„Apus de soare” pentru Petre Pop - Mihai Șandru îi încheie cariera...

„Apus de soare” pentru Petre Pop – Mihai Șandru îi încheie cariera politică

- Advertisement -

După ce RefleqtMedia a reluat mesajul fostei consiliere și membră PSD, Monica Uiorea, care a fost exclusă din PSD în cursul săptămânii trecute, președintele PSD – Mihai Șandru – ne-a contactat.

„Încă de dinainte de alegeri am vrut să-i excludem pe colegii noștri care nu s-au implicat în restructurarea PSD și care au făcut chiar anticampanie, „luptând” pentru alte formațiuni. Deoarece acești colegi aveau funcție de demnitate publică, acest proces de excludere era unul dificil. Acum, odată cu părăsirea acestor funcții, am realizat o analiză a activității lor și am luat, în cadrul unei ședință, decizia de a-i exclude atât pe Monica Uiorean, cât și pe Ionel Isac și pe Petre Pop.”, a confirmat Mihai Șandru.

Astfel, după ce și-a pierdut toate funcțiile publice și după ce a încercat să revină la butoane, susținându-l pe Avram Gal, Petre Pop pare să-și fi încheiat cariera politică.

Desigur, există voci care-i dau atât pe Pop, cât și pe Isac și pe Monica Uiorean ca și înscriși în Pro România, însă având în vedere că Petre Pop a fost cel care l-a exclus pe liderul ProRo, Cozmin Sașa, din PSD, e greu de crezut că Sașa și Pop vor face casă bună.

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Accident GRAV la Mihai Viteazu

0
În jurul orei 6:50, un conducător auto în vârstă de 28 de ani, din comuna Mihai Viteazu, în timp ce se deplasa pe DN75,...

Comentarii

%d bloggers like this: