fbpx
HomeFEATURED„Apus de soare” pentru Petre Pop - Mihai Șandru îi încheie cariera...
spot_img
spot_img

„Apus de soare” pentru Petre Pop – Mihai Șandru îi încheie cariera politică

- Publicitate -
spot_img

După ce RefleqtMedia a reluat mesajul fostei consiliere și membră PSD, Monica Uiorea, care a fost exclusă din PSD în cursul săptămânii trecute, președintele PSD – Mihai Șandru – ne-a contactat.

„Încă de dinainte de alegeri am vrut să-i excludem pe colegii noștri care nu s-au implicat în restructurarea PSD și care au făcut chiar anticampanie, „luptând” pentru alte formațiuni. Deoarece acești colegi aveau funcție de demnitate publică, acest proces de excludere era unul dificil. Acum, odată cu părăsirea acestor funcții, am realizat o analiză a activității lor și am luat, în cadrul unei ședință, decizia de a-i exclude atât pe Monica Uiorean, cât și pe Ionel Isac și pe Petre Pop.”, a confirmat Mihai Șandru.

Astfel, după ce și-a pierdut toate funcțiile publice și după ce a încercat să revină la butoane, susținându-l pe Avram Gal, Petre Pop pare să-și fi încheiat cariera politică.

Desigur, există voci care-i dau atât pe Pop, cât și pe Isac și pe Monica Uiorean ca și înscriși în Pro România, însă având în vedere că Petre Pop a fost cel care l-a exclus pe liderul ProRo, Cozmin Sașa, din PSD, e greu de crezut că Sașa și Pop vor face casă bună.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: