fbpx
spot_img

APP CLUJ: ORORILE ȘI CRIMELE DIN SISTEMUL DE SANATATE CONDUS DE RAED ARAFAT

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

RAED ARAFAT NU ESTE REPREZENTANTUL LEGAL AL DSU, TOATE ACTELE SEMNATE DE EL IN CEI DOI ANI DE PANDEMIE SUNT NULE
 

397 de pacienti din 570 internat la ATI in Spitalul Judetean Sibiu au decedat. 13 plangeri penale pentru ucidere din culpa. Toate testele efectuate in spital ieseau pozitive, dupa care urma calvarul: aplicarea protocolului arafatian cu medicamente dure, precum Kaletra/Plaquenil, sistarea tratamentului pentru afecțiunea de bază, legarea de pat, sedarea, intubarea, stopul cardiac imposibil de resuscitat. 

Se presupune ca aceasta situatie dramatica s-a repetat in multe dintre Spitalele Covid din Romania, nu numai in Sibiu de unde prezentam aceasta relatare  

Urmeaza dezvaluiri socante făcute de un cadru medical care a lucrat pe secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Sibiu.

” Toți cei care ajung la ATI sunt sedați din primele ore. “Pe un om cu insuficiență respiratorie dacă îl sedezi, moare. Pentru că în insuficiență respiratorie nu se dă de dormit și seara. Se face terapie. Se face oxigeno-terapie. Cum îți explici că vine din spital un caz. O doamnă operată, «deschisă, închisă» de un chirurg anume. O ciroză hepatică. S-a gândit să o ducă în modular să mai moară unul de COVID. Da, oamenii se omoară. Și eu am omorât oameni, pentru că am lucrat acolo. Chiar dacă din toate puterile mele am încercat să fac totul să nu încarc acele seringi cu sedare”. In mod constant seringile automate se încarcă cu Midazolam, Propofol și Fentanyl anestezice și sedative extrem de puternice. Oameni care efectiv mor de vii. Nu am văzut pe nimeni intubat care să fie apoi detubat la ATI Sibiu. O singură doamnă am văzut că a deschis ochii, intubată fiind, cu sedare în venă. M-am gândit, Doamne, Dumnezeule nu e un doctor să o supraveghem, poate reîncepe să respire singură. Nu. Mi s-a spus să mărim sedarea la maxim și să-i mai băgăm și Midazolam. Sunt convinsă că acea femeie a murit de vie. Ei practic nu mor de COVID, mor de clostridium, mor asfixiați, mor sedați.”

In cadrul emisiunii de aseara transmise live de la Ziua Online in care au fost prezentate mai multe teorii si dovezi despre ce s-a intamplat cu adevarat in spitalele din Romania pe perioada starii si de urgenta, respectiv a starii de alerta aproape interminabila, despre cum era legati de pat pacientii in saloane si nimeni nu facea absolut nimic ca sa ii protejeze si apere, emisiunea a fost tinta atacurilor cibernetice.

Prima parte care e foarte evident ca i-a deranjat pe multi din sistem si in special pe Raed Arafat a fost mentionarea sentintei de la Curtea de Apel Alba in care s-a scris negru pe alb ca

Arafat nu este reprezentatul legal al DSU, deci toate actele semnate de el pe parcursul a 2 ani de pandemie sunt fara valoare.

De asemenea, este impresionant si chiar dubios cum acest personaj care a distrus vietile romanilor cu abuzuri si restrictii neconstitutionale este tinut in functie de foarte multi ani si cum niciun prim-ministru de mai bine de 10 ani nu a avut curajul sa il destituie. Aproape ca iti vine in minte intrebarea…cat de mult are „spatele asigurat” din servicii domnul Arafat? Spaima celor din serviciile secrete afiliati Statului Paralel s-a vazut absolut clar in momentul in care live-ul a fost share-uit de sute de ori, primind foarte multe like-uri si comment-uri, iar numarul celor care urmareau transmisiunea nu a depasit 20-30 persoane.

Aceea a fost dovada ca cei din Servicii care sunt „in spatele” lui Arafat sau poate chiar beneficiari directi sau indirecti ai unor afaceri de milioane si milioane de euro desfasurate in ultimii ani sub sigla Fundatiei SMURD, au intrat in panica si si-au facut simtita prezenta. De mentionat e si faptul ca se doreste de catre cei din umbra ca Serviciul de Ambulanta sa fie inlocuit complet de ambulantele SMURD, unde nu lucreaza medici specializati si cu multa vechime in spate, ci paramedici ai caror calificare si experienta sunt cel putin discutabile. Iar un lucru pe care presa „libera” din Romania evita sa il prezinte e ca Fundatia SMURD, deci o societate privata, are finantare de la Bugetul de Stat, aceasta avand in cadrul Consiliului de Administratie inclusiv jurnalisti foarte cunoscuti, ca Radu Tudor de la Antena 3, care lauda atat SMURD-ul cat si pe Raed Arafat cu fiecare ocazie posibila. Ce dorim ca oamenii sa stie e ca nu ne vom opri aici cu dezvaluirile, pentru ca in 2 ani de pandemie s-au facut afaceri uriase, unele de care vom afla curand, altele de care e posibil sa nu aflam niciodata. Dar noi vom lupta pentru ca romanii sa stie de ce au fost obligati sa traiasca in teroare atata timp, ce interese au fost in spate si cine sunt cei responsabili de toate necazurile create. Luptam pana la capat pentru Romania si pentru romani !

spot_img
spot_img
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

Anunț important pentru proprietarii de terenuri din municipiul Turda!

Vă reamintim că arderea resturilor vegetale sau a altor tipuri de deșeuri este complet interzisă, în conformitate cu...

Clienții Băncii Transilvania Câmpia Turzii – ÎN PERICOL

În cursul serii de ieri, RefleqtMedia a publicat imagini și fotografii cu o persoană aflată în stare de...

Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda 

Compania de Apă Arieş anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 20.03.2023 între orele 13.00 – 16.00,...

PERCHEZIȚII LA O GRUPARE CARE DISTRIBUIA DROGURI ÎN ȘCOLI

Astăzi, 20 martie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, împreună cu procurorii Direcției de Investigare...
%d bloggers like this: