fbpx
spot_img

APELE ROMÂNE: Reparații capitale la puntea hidrometrică Turda, jud. Cluj

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

Puntea hidrometrică Turda se găsește în patrimoniul public al statului, aflată în administrarea Administrației Bazinale de Apă Mureș. Stația hidrometrică Turda face parte din rețeaua hidrologică națională de observații și măsurători. Astfel datele hidrometrice, obținute în urma activității profesionale, ajung în fluxul zilnic național de date pentru efectuarea prognozelor și a avertizărilor hidrologice.

Datorită uzurii și a degradării și în urma numeroaselor semnale publice, precum că această punte hidrometrică nu mai prezintă siguranță (ca și punte pietonală) cetățenilor care traversau de pe un mal pe altul al râului Arieș, am decis să efectuăm lucrări de reparații capitale. În acest sens am blocat accesul publicului și am montat plăcuțe de avertizare precum că accesul pe puntea hidrometrică este interzis.

Lucrarea de reparații capitale a fost inclusă în Programul de gospodărire a apelor pentru anul 2022, promovată, aprobată, bugetată (din surse proprii) și licitată prin Sistemul informatic colaborativ pentru mediu performant de desfășurare al achizițiilor publice (SICAP).

În perioada, imediat, următoare va fi semnat contractul de execuție în valoare de 256.219 lei (fără TVA) și va fi executată de o terță firmă. Termenul prevăzut pentru execuția lucrării este de 45 de zile de la semnarea contractului.

 

 

 

 

 

Director,

ing. Cosmin Pop

spot_img
spot_img
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

Magazin din Campia Turzii, amendat dupa ce vindea haine contrafacute

Magazinul Gamos Com din Campia Turzii, situat pe strada Vasile Alexandri, nr. 7A, s-a ales cu amenda din...

I&C Transilvania Constructii angajeaza deservent incarcator frontal

S.C. I&C Transilvania Constructii S.R.L. angajează Volist - Deservent încărcător frontal.   Punct de lucru: Câmpia Turzii.   Cerinte:     experiență manipulare încărcător...

Transilvania Impact angajeaza la Campia Turzii

Angajam excavatorist cu experiență. Punct de lucru: Câmpia Turzii.   Informații la telefon: 0760 233 617. resurseumane@transilvaniaimpact.ro  . . . #angajari #locuridemunca #transilvaniaimpact #icti

Pompierii clujeni atrag atenția! Incendiile de vegetație pot ucide!

Numai anul trecut am intervenit în județul Cluj la peste 900 de incendii de vegetație uscată, fiind printre...
%d bloggers like this: