spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Apel public: NU MAI DISTRUGEȚI COMUNA TRITENII DE JOS!

Stimați cetățeni ai comunei Tritenii de Jos,
Cu toții ne dorim o comună frumoasă, cu utilități și drumuri, însă într-o perioadă în care autoritățile din alte comune se chinuie să atragă fonduri pentru a CONSTRUI drumuri și poduri, ai noștri conducători fac tot posibilul să DISTRUGĂ infrastructura rutieră.
 
Un caz concret este cel din satul-reședință al comunei noastre, unde un pod foarte important pentru tranzitul cetățenilor și al autoturismelor, chiar în centrul satului, a fost DISTRUS de Iosif DAN și Flaviu CHIȘU. După ce n-au fost în stare să ecologizeze vegetația din jurul podului, acesta s-a colmatat, iar la prima ploaie mai serioasă, din 6 iunie 2023, au luat decizia să DISTRUGĂ PODUL. Cum ați putut face așa ceva, domnilor edili? Nu v-ați gândit la zecile de familii care tranzitează acest pod pentru a merge la oraș, la magazin sau unde mai au treabă?
 
Oare pe pasarela improvizată ar putea să treacă o ambulanță sau, Doamne-ferește, o autospecială de pompieri? La asta nu v-ați gândit! Nu, e mai simplu să distrugi, apoi să improvizezi și în final să te plângi că „lumea nu te înțelege, că tu ai intenții bune!”. Drumul către infern este pavat cu intenții bune, neconcretizate!
 
În concluzie, în calitate de președinte al Organizației Locale AUR Tritenii de Jos lansez un apel public către Alexandru Iosif DAN și Flaviu CHIȘU, cei doi călăi ai comunei noastre: OPRIȚI DISTRUGERILE, OPRIȚI AMATORISMUL ȘI TRECEȚI LA TREABĂ! Tritenii noștri sunt oameni prea gospodari ca să fie conduși de doi amatori!
 
De asemenea, fac un apel către autoritățile județului Cluj să inspecteze condițiile în care s-a făcut distrugerea podului din Tritenii de Jos! Așa ceva nu se mai poate!
 
Răbdare, dragii mei vecini și prieteni din Tritenii de Jos! La anul avem alegeri și-i vom da jos pe acești neisprăviți!
 
Cu prietenie și respect,
Maria RUSU,
Președinte AUR TRITENII DE JOS
spot_img
spot_img
spot_img