19.4 C
Turda
Friday, July 22, 2022
spot_img
HomeȘtiri Câmpia TurziiApar primele nemulțumiri legate de sensurile unice din cartierul Blocuri, Câmpia Turzii

Apar primele nemulțumiri legate de sensurile unice din cartierul Blocuri, Câmpia Turzii

Date:

spot_img
spot_img
- Advertisement -

La 4 zile de la instituirea sensurile unice pe 95% dintre străzile cartierului Blocuri din Câmpia Turzii au apărut primele nemulțumiri din partea șoferilor.

„Salutare grup !! Stiu ca nu se rezolva nimic concret făcând o postare aici. Dar se pare ca s-a ajuns la situatia in care, in Romania, in cazul de fata Campia Turzii. Cine si ce concept exista in acest oras de nu sunt in stare, de fapt este de a fi complet drogat sau din alta galaxie. Cine a fost desteptul si expertul de a schimba sensurile de circulatie pe strazi…le facem sens unic de esti nevoit sa inconjori tot orasu. Cel putin de ar fi asfaltate toate de calitate..cine ne plateste carburantul de esti nevoit sa inconjori..avem doua strazi lungi catre cartier si alea se fac sens unic..hai sa inconjuram tot orasu. Cine ia asemenea decizii, umbla prin aer, cine imi plateste pagubele la masina din cauza gropilor. Superb concept !! Desteapta-te romane !!”, transmite un cetățean, pe rețelele de socializare.

De asemenea, mai mulți șoferi care au intrat pe interzis, pe diverse străzi din oraș, s-au plâns de faptul că indicatoarele de „Interzis” nu sunt vizibile, din cauza vegetației abundente, din apropierea semnelor.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: