fbpx
spot_img
spot_img

Anunț – Restricții de circulație în municipiul Câmpia Turzii

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -
Compania de Apă Arieș anunță închiderea circulației, în perioada 25.08.2021 – 27.08.2021, pe strada Dr. I. Rațiu, în zona traversării căii ferate spre cartierul Șarât. Accesul în cartier se va putea face doar din strada Vasile Goldiș.
 
Restricționarea circulației este necesară pentru executarea lucrărilor de reabilitare  rețea de canalizare menajeră la intersecția străzii Florilor cu strada Dr. I. Rațiu.
 
Lucrările sunt necesare pentru a putea deversa rețeaua nou executată de canalizare menajeră de pe str. Florilor în rețeaua existentă de canalizare menajeră situată pe str. Dr. I. Rațiu.
 
Lucrările sunt efectuate de SC HIDROCONSTRUCȚIA SA (Lider de asociere) – SC TCI CONTRACTOR GENERAL SA (Asociat) care efectuează lucrări în zonă, cuprinse în ,,Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020” – contractul de lucrări „EXTINDERE ȘI REABILITARE SISTEM DE ALIMENTARE CU APĂ ȘI SISTEM DE CANALIZARE MENAJERĂ ÎN MUNICIPIUL CÂMPIA TURZII” (Pachet CL 7). 
 
Ne cerem scuze pentru incovenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: