fbpx
HomeȘtiri din TurdaAnunț – Remediere avarie Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda
spot_img
spot_img

Anunț – Remediere avarie Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda

- Publicitate -
spot_img
Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 21.01.2021, între orele 14.30 – 20.00,  în municipiul Turda, fiind afectate imobilele situate în cartierele:
 
– Micro 1
– Micro 2
– Micro 3 
– Micro 4 
– Poiana
– Zona Industrială (str. 22 Decembrie 1989 și străzile adiacente situate în zona malului drept a râului Arieș)
 
Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de remediere avarie dn 600 pe str. Fabricii (în proximitatea SC Turdeana).
 
Avaria a fost produsă de SC ACSA  SA (Lider de asociere)  – SC CRITERIA INC  SRL (Asociat 1) – OMS KORNYEZETVEDELMI KFT (Asociat 2) care efectuează lucrări în zonă aferente contractului ,,Extindere și reabilitare sistem de alimentare cu apă și sistem de canalizare menajeră în Municipiul Turda, Zona de Sud”(CL6), aferent “Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020”
 
Echipele CAA se află la fața locului și depun toate eforturile necesare în vederea remedierii avariei în cel mai scurt timp posibil. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: