fbpx
spot_img
spot_img

Anunț – Remediere avarie Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -
Compania de Apă Arieş anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 23.08.2021, între orele 09.30 – 11.30,  în municipiul Turda. Vor fi afectate imobilele situate pe străzile: 
 
– Dorobanți 
– Vânători 
– Călărași 
 
Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de remediere avarie la rețeaua de distribuție pe strada Dorobanți. 
 
Avaria a fost produsă de constructorul Asocierea SC HIDROCONSTRUCȚIA S.A. (Lider de asociere) – SC TCI CONTRACTOR GENERAL SA (Asociat), care efectuează lucrări în zonă, cuprinse în contractul ,,EXTINDERE SI REABILITARE SISTEM DE ALIMENTARE CU APA SI SISTEM DE CANALIZARE MENAJERA IN MUNICIPIUL TURDA, ZONA DE NORD” (CL5) din cadrul ,,Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020”.
 
Echipele CAA se află la fața locului si depun toate eforturile necesare în vederea remedierii avariei în cel mai scurt timp posibil. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: