fbpx
spot_img
HomeȘtiri din TurdaAnunț – Remediere avarie Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda

Anunț – Remediere avarie Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda

- Advertisement -
Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 22.06.2021, între orele 16:30 –  19:30, în municipiul Turda. Sunt afectate imobilele situate pe străzile Lotus și Zambilelor.
 
Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de remediere avarie la rețeaua de distribuție a apei potabile pe str. Lotus.
 
Avaria a fost produsă  de constructorul constructorul SC ACSA  SA (Lider de asociere)  – SC CRITERIA INC  SRL (Asociat 1) – OMS KORNYEZETVEDELMI KFT (Asociat 2) care efectueaza lucrari în zonă, lucrări cuprinse în contractul de lucrări ,,Extindere și reabilitare sistem de alimentare cu apă și sistem de canalizare menajeră în Municipiul Turda, Zona de Sud”(CL6), aferent “Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014 – 2020,,
 
Echipele CAA sunt la fața locului și depun toate eforturile necesare în vederea remedierii avariei în cel mai scurt timp posibil. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și  vă mulțumim pentru înțelegere.

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Avram Gal – secretar executiv regional ALDE

0
Printr-o decizie a Biroului National ALDE, Avram Gal a fost numit in functia de secretar executiv regional al partidului. Acesta va coordona activitatea a patru...

Comentarii

%d bloggers like this: