fbpx
spot_img
HomeBREAKING NEWSAnunț - Remediere avarie Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii

Anunț – Remediere avarie Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii

- Advertisement -
Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 30.06.2021, între orele 09:00 – 12:00, în municipiul Câmpia Turzii. Sunt afectate imobilele situate pe strada Avram Iancu.
 
Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de remediere avarie pe strada Avram Iancu.
 
Avaria a fost produsă de SC HIDROCONSTRUCȚIA SA (Lider de asociere) – SC TCI CONTRACTOR GENERAL SA (Asociat) care efectuează lucrări în zonă, lucrări cuprinse în ,,Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020” – contractul de lucrări „EXTINDERE ȘI REABILITARE SISTEM DE ALIMENTARE CU APĂ ȘI SISTEM DE CANALIZARE MENAJERĂ ÎN MUNICIPIUL CÂMPIA TURZII” (Pachet CL 7).
 
Echipele CAA se află la fața locului și depun toate eforturile necesare în vederea remedierii avariei în cel mai scurt timp posibil.La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și  vă mulțumim pentru înțelegere.

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Coronavirus a ucis 5 persoane din Mureș, într-o singură zi

0
Este cel mai negru bilanț zilnic în județul Mureș. 5 persoane care erau infectate cu temutul virus și-au pierdut viața într-o singură zi. „În județul...

Comentarii

%d bloggers like this: