fbpx
spot_img
HomeȘtiri din Câmpia TurziiAnunț - Remediere avarie Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii

Anunț – Remediere avarie Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii

- Advertisement -
Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 19.06.2021, între orele 09:00 – 12:00, în municipiul Câmpia Turzii. Sunt afectate imobilele situate în cartierul ,,Insula,,
 
Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de remediere avarie pe str. Amurgului nr.1.
 
Avaria a fost produsă de SC HIDROCONSTRUCȚIA SA (Lider de asociere) – SC TCI CONTRACTOR GENERAL SA (Asociat) care efectuează lucrări în zonă, lucrări cuprinse în ,,Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020” – contractul de lucrări „EXTINDERE ȘI REABILITARE SISTEM DE ALIMENTARE CU APĂ ȘI SISTEM DE CANALIZARE MENAJERĂ ÎN MUNICIPIUL CÂMPIA TURZII” (Pachet CL 7).
 
Echipele CAA se află la fața locului și depun toate eforturile necesare în vederea remedierii avariei în cel mai scurt timp posibil. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Ionela Danciu: „La Aiud se udă florile și gazonul chiar dacă...

0
Ionela Danciu, consilier local independent la Aiud, a scos în evidență o problemă gravă de management. Aceasta a filmat cum angajații Serviciului de Administrare...

Comentarii

%d bloggers like this: