fbpx
spot_img
HomeȘtiri din zonăViișoaraAnunț - Remediere avarie Întrerupere furnizare apă potabilă în localitatea Viișoara

Anunț – Remediere avarie Întrerupere furnizare apă potabilă în localitatea Viișoara

- Advertisement -
Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 22.07.2021, între orele 11:00 – 16:00, în localitatea Viișoara. Sunt afectate imobilelele situate de la nr. 1181 la nr. 1246.
 
Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea intervenției de remediere a avariei produsă de un constructor care efectuează lucrari de infrastructură în localitate.
 
Echipele CAA sunt la fața locului si depun toate eforturile necesare în vederea remedierii avariei în cel mai scurt timp posibil.La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Accidente ÎN LANȚ la Cluj din cauza poleiului

0
Societățile care gestionează activitatea de deszăpezire din Cluj Napoca nu au intervenit, deloc, în această dimineață - deși mai multe persoane au raportat zone...

Comentarii

%d bloggers like this: