spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

Ucigasul de la Turda – arestat preventiv

RefleqtMedia a aflat noi detalii despre omorul care a...

Al doilea omor in cateva zile, la Turda

Turda a devenit un oras periculos, in care poti...

I-au furat masina, in Turnu Severin

Rares Florea, tinichigiul din Campia Turzii care repara avariile...

Moonlight Rescue 2024, exercițiu complex de salvare pe timp de noapte

Un exercițiu național Salvamont în premieră s-a desfășurat în...

(Video) Alcoolul si urmarile lui

Un accident rutier care se putea termina groaznic a...

Anunț public

Nr.22.299/06.06.2024
Anunț public

Comuna Mihai Viteazu, titular al proiectului „CENTRU DE TABERE PENTRU COPII – DEZVOLTARE DURABILĂ ȘI INCLUZIUNE SOCIALĂ ÎN COMUNA MIHAI VITEAZU, JUD. CLUJ”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Cluj, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „CENTRU DE TABERE PENTRU COPII – DEZVOLTARE DURABILĂ ȘI INCLUZIUNE SOCIALĂ ÎN COMUNA MIHAI VITEAZU, JUD. CLUJ”, propus a fi amplasat în comuna Mihai Viteazu, satul Cheia, str. Cheii, nr. 65, jud. Cluj.
    Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului APM Cluj, din municipiul Cluj-Napoca, Calea Dorobanților, nr. 99, bl. 9 B, în zilele de luni-joi, între orele 9-14 și vineri, între orele 9-13, precum și la următoarea adresă de internet – apmcj.anpm.ro.
    Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

spot_img
spot_img