spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Anunț – Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda 

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în municipiul Turda, în data de 02.11.2023, între orele 10:00 – 13:00. Vor fi afectate imobilele situate pe strada General Dragalina.

Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de cuplare rețea nouă distribuție apă potabilă.

Lucrările sunt efectuate de Asocierea SC HIDROCONSTRUCȚIA S.A. (Lider de asociere) – SC TCI CONTRACTOR GENERAL SA (Asociat), contractul de lucrări ,,EXTINDERE SI REABILITARE SISTEM DE ALIMENTARE CU APA SI SISTEM DE CANALIZARE MENAJERA IN MUNICIPIUL TURDA, ZONA DE NORD” (CL5) din cadrul ,,Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020″.

Vă rugăm să vă faceți rezerve de apă din timp. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (particule solide în suspensie în apă, aspect de rugină) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. 

Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

spot_img
spot_img
spot_img