fbpx
spot_img
spot_img

Anunț – Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în intervalul 25.08.2021 ora 22:30 – 26.08.2021 ora 03:30, în municipiul Turda. Sunt afectate imobilele situate pe străzile:

 

 

– Macilor

 

– Lotus

 

– Narciselor

 

– Nuferilor – bloc C16

 

 

Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de cuplare branșamente la rețeaua nouă și anularea branșamentelor vechi pe strada Nuferilor.

 

 

Lucrările sunt efectuate de constructorul SC ACSA  SA (Lider de asociere)  – SC CRITERIA INC  SRL (Asociat 1) – OMS KORNYEZETVEDELMI KFT (Asociat 2) care efectueaza lucrari în zonă, lucrări cuprinse în contractul de lucrări ,,Extindere și reabilitare sistem de alimentare cu apă și sistem de canalizare menajeră în Municipiul Turda, Zona de Sud”(CL6), aferent “Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014 – 2020,,

 

 

Vă rugăm să vă faceți rezerve de apă din timp. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

 

 

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: