10.5 C
Turda
Sunday, September 18, 2022
spot_img
HomeȘtiri TurdaAnunț Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda

Anunț Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
Compania de Apă Arieş anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 11.08.2021, între orele 09.00 – 17.00,  în municipiul Turda. Vor fi afectate imobilele situate pe străzile: 
 
– Agriculturii
– Intrarea Agriculturii
– Aleea Durgaului
– Călărași (imobilele situate între str. Vânători și str. Agriculturii.
 
Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de cuplare a branșamentelor la rețeaua nouă și anularea branșamentelor vechi pe strada Agriculturii.
 
Lucrările sunt efectuate de Asocierea SC HIDROCONSTRUCȚIA S.A. (Lider de asociere) – SC TCI CONTRACTOR GENERAL SA (Asociat), contractul de lucrări ,,EXTINDERE SI REABILITARE SISTEM DE ALIMENTARE CU APA SI SISTEM DE CANALIZARE MENAJERA IN MUNICIPIUL TURDA, ZONA DE NORD” (CL5) din cadrul ,,Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020”.
 
Vă rugăm să vă faceți rezerve de apă din timp. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: