fbpx
HomeȘtiri din TurdaAnunț - Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda
spot_img
spot_img

Anunț – Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda

- Publicitate -
spot_img
Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 20.05.2021, între orele 08.00 – 18.00,  în municipiul Turda. Sunt afectate imobilele situate pe strada Frăsinet.
 
Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de cuplare a branșamentelor noi executate la căminele de apometre existente pe strada Frăsinet.
 
Lucrările sunt efectuate de SC ACSA  SA (Lider de asociere)  – SC CRITERIA INC  SRL (Asociat 1) – OMS KORNYEZETVEDELMI KFT (Asociat 2) – contractul de lucrări ,,Extindere și reabilitare sistem de alimentare cu apă și sistem de canalizare menajeră în Municipiul Turda, Zona de Sud”(CL6), aferent “Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020”
 
Vă rugăm să vă faceți rezerve de apă din timp. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,916FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -
spot_img

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: