fbpx
spot_img
HomeȘtiri din TurdaAnunț Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda

Anunț Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda

- Advertisement -

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 05.11.2020, între orele 08.00 – 18.00,  în municipiul Turda, pe străzile:

1.Str. Zambilelor (de la intersecția cu str. Tineretului până la intersecția cu str. I.L.Caragiale)2.str. I.L.Caragiale (de la intersecția cu str. T.Arghezi până la intersecția cu str. Lotus și Hategului)3.str. Lișca 4.str. Macilor – blocurile R, S, U


Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de cuplare conductă nouă reabilitată pe străzile I.L. Caragiale și Zambilelor.

Lucrările sunt efectuate de SC ACSA  SA (Lider de asociere)  – SC CRITERIA INC  SRL (Asociat 1) – OMS KORNYEZETVEDELMI KFT (Asociat 2) – contractul de lucrări ,,Extindere și reabilitare sistem de alimentare cu apă și sistem de canalizare menajeră în Municipiul Turda, Zona de Sud”(CL6), aferent “Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020”

Vă rugăm să vă faceți rezerve de apă din timp. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Comentarii

%d bloggers like this: