28.6 C
Turda
Thursday, July 28, 2022
spot_img
HomeȘtiri Câmpia TurziiAnunț - Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii

Anunț – Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii

Date:

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 29.07.2022, între orele 08:30 – 14:00, în municipiul Câmpia Turzii. Sunt afectate imobilele situate pe străzile:

 

– Crimului 

– Memorandumului 

– 9 Mai

 

Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de cuplare a rețelei de distribuție apă de pe str. 9 Mai în căminul din intersecția cu str. George Enescu .

 

Lucrările sunt efectuate de SC HIDROCONSTRUCȚIA SA (Lider de asociere) – SC TCI CONTRACTOR GENERAL SA (Asociat) cuprinse în ,,Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020″ – contractul de lucrări „EXTINDERE ȘI REABILITARE SISTEM DE ALIMENTARE CU APĂ ȘI SISTEM DE CANALIZARE MENAJERĂ ÎN MUNICIPIUL CÂMPIA TURZII” (Pachet CL 7).

 

Vă rugăm să vă faceți rezerve de apă din timp. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă, aspect de rugină) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: