fbpx
spot_img
spot_img

Anunț -Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -
Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 01.09.2021, între orele 08:30 – 15:00, în municipiul Câmpia Turzii. Sunt afectate imobilele situate pe strada Avram Iancu, segmentul de drum situat între străzile Laminoriștilor și Horea.
 
Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de cuplare a branșamentelor noi modernizate și decuplarea branșamentelor rețelei vechi de pe domeniul public și anularea retelei vechi de distribuție de pe str. Avram Iancu, segmentul de rețea situat între străzile Laminoriștilor și Horea.
 
Lucrările sunt efectuate de SC HIDROCONSTRUCȚIA SA (Lider de asociere) – SC TCI CONTRACTOR GENERAL SA (Asociat) cuprinse în ,,Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020” – contractul de lucrări „EXTINDERE ȘI REABILITARE SISTEM DE ALIMENTARE CU APĂ ȘI SISTEM DE CANALIZARE MENAJERĂ ÎN MUNICIPIUL CÂMPIA TURZII” (Pachet CL 7).
 
Vă rugăm să vă faceți rezerve de apă din timp. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: