fbpx
spot_img
HomeȘtiri din Câmpia TurziiAnunț -Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii

Anunț -Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii

- Advertisement -
Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 17.06.2021, între orele 08:30 – 16:00, în municipiul Câmpia Turzii. Sunt afectate imobilele situate în cartierul ,,Insula,,
 
Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de cuplare a branșamentelor la rețeaua nouă și anularea branșamentelor vechi pe str. Cucului.
 
Lucrările sunt efectuate de SC HIDROCONSTRUCȚIA SA (Lider de asociere) – SC TCI CONTRACTOR GENERAL SA (Asociat) cuprinse în ,,Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020″ – contractul de lucrări „EXTINDERE ȘI REABILITARE SISTEM DE ALIMENTARE CU APĂ ȘI SISTEM DE CANALIZARE MENAJERĂ ÎN MUNICIPIUL CÂMPIA TURZII” (Pachet CL 7).
 
Vă rugăm să vă faceți rezerve de apă din timp. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Vin banii pentru apă și drumuri în comuna Chețani

0
Săptămâna viitoare vor fi semnate contractele de finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Locală pentru două proiecte extrem de importante pentru infrastructura comunei Chețani. Primarul...

Comentarii

%d bloggers like this: