spot_img

Anunț –Întrerupere furnizare apă potabilă în localitatea Mihai Viteazu

Date:

Share post:

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 18.10.2021 între  orele 08:00 – 16:00, în localitatea Mihai Viteazu. Sunt afectate imobilele situate pe străzile:
 
– Căminului 
– Câmpului 
– Coloniei III
 
Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de cuplare rețea existentă de cu rețea reabilitată de apă potabilă pe strada Coloniei III.
 
Lucrările sunt efectuate de constructorul Asocierea S.C. AQUA SERV S.R.L. (Lider de asociere) – S.C. M.I.S. GRUP S.R.L. (Asociat) cuprinse în contractul ,,Extindere și reabilitare sisteme de reabilitare sisteme de alimentare cu apă și sisteme de canalizare menajeră în comunele Călărași și Mihai Viteazu,,(CL9), aferent “Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea TurdaCâmpia Turzii, în perioada 2014 – 2020,,
 
Vă rugăm să vă faceți rezerve de apă din timp. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă, aspect de rugină) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.
spot_img

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

%d bloggers like this: