spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Anunț – Întrerupere furnizare apă potabilă în localitatea Cornești

spot_img

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile, în perioada 19.06.2023 – 21.07.2023, maxim 2 ore pe zi, în intervalul orar 09.00-17.00, în localitatea Cornești.

 

Sunt afectate toate imobilele situate în localitatea Cornești .

 

Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de reabilitare a rețelei de apă din localitate.

 

Lucrările sunt efectuate de constructorul Asocierea S.C. AQUA SERV S.R.L. (Lider de asociere) – S.C. M.I.S. GRUP S.R.L. (Asociat) cuprinse în contractul ,,Extindere și reabilitare sisteme de reabilitare sisteme de alimentare cu apă și sisteme de canalizare menajeră în comunele Călărași și Mihai Viteazu,,(CL9), aferent “Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea TurdaCâmpia Turzii, în perioada 2014 – 2020,,

 

Vă rugăm să vă faceți rezerve de apă din timp. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

spot_img
spot_img
spot_img