spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

Haha, chiar credeați că PSD și PNL se urăsc?

Hai să vedeți cum o să reușesc, prin acest...

👥Parteneriatele generează performanță! Vă mulțumim!

🎓Educația este unul dintre pilonii esențiali ai unei societăți...

Iată cum s-a petrecut accidentul de la Copăceni

IPJ Cluj a prezentat detalii despre dinamica accidentului rutier...

ATENȚIE! Restricțiile pe A3, Gilău, continuă

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj a remis...

Fost chiriaș a distrus bunurile dintr-un apartament

Fost chiriaș a pătruns prin efracție și a distrus...

Anunț – Furnizare apă potabilă cu presiune scăzută în Municipiul Câmpia Turzii

Compania de Apă ARIEŞ S.A. anunță furnizarea apei potabile cu presiune scăzută în perioada 08.07.2024 – 09.07.2024 (48 h), în Municipiul Câmpia Turzii.

Furnizarea cu presiune scăzută a apei potabile este necesară în vederea efectuarii lucrărilor din cadrul contractului „EXTINDEREA SI REABILITAREA STATIILOR DE TRATARE APA POTABILA SI A CONDUCTELOR DE ADUCTIUNE IN SISTEMUL ZONAL DE ALIMENTARE CU APA CAMPIA TURZII” (CL2).

Lucrările sunt executate de către Antreprenorul Asocierea AWE INFRA S.R.L. – E.M.I.T. GROUP ERCOLE MARELLI IMPIANTI TECNOLOGICI  S.R.L. – AQUA TECHNOLOGY DESIGN  S.R.L. – ELLBREND  S.R.L., iar acestea sunt cuprinse în contractul EXTINDEREA SI REABILITAREA STATIILOR DE TRATARE APA POTABILA SI A CONDUCTELOR DE ADUCTIUNE IN SISTEMUL ZONAL DE ALIMENTARE CU APA CAMPIA TURZII” (CL2), aferent “Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii”.

Vă rugăm să vă faceți rezerve de apă din timp. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (apă tulbure, prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

spot_img
spot_img