spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

ANUNȚ – Furnizare apă potabilă cu presiune redusă în municipiul Câmpia Turzii și localitatea Luna

spot_img
Compania de Apă ARIEŞ anunță furnizarea apei potabile cu presiune redusă, în data de 23.08.2023, între orele 07:00 – 17:00, în municipiul Câmpia Turzii și localitatea Luna –  imobilele de la nr. 1 la nr.62 și de la nr. 501 la nr. 864.
 
Furnizarea apei potabile cu presiune redusă este cauzată de lucrările solicitate de SC AWE INFRA respectiv lucrări de cuplare aducțiune apă potabilă Comuna Luna – satele Luna, Luncani și Gligorești. Lucrările sunt cuprinse în ,,Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020″, contractul de lucrari CL-2 EXTINDEREA ȘI REABILITAREA STAȚIILOR DE TRATARE APĂ POTABILĂ ȘI A CONDUCTELOR DE ADUCȚIUNE ÎN SISTEMUL ZONAL DE ALIMENTARE CU APĂ CÂMPIA TURZII”
 
În această perioada pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă, aspect de rugină) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate.
 
Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.
spot_img
spot_img
spot_img