fbpx
HomeȘtiri din Câmpia TurziiANUNȚ DE PARTICIPARE la sesiunea de selecție a solicitărilor privind acordarea unor...
spot_img
spot_img

ANUNȚ DE PARTICIPARE la sesiunea de selecție a solicitărilor privind acordarea unor forme de sprijin financiar de la bugetul local al municipiului Câmpia Turzii pentru unitățile de cult aparținând cultelor religioase recunoscute în România

- Publicitate -
spot_img

Autoritatea contractantă, Municipiul Câmpia Turzii, prin aparatul de specialitate al primarului, în baza O.G. nr.82/2001 privind stabilirea unor forme de sprijin financiar pentru unitățile de cult aparținând cultelor religioase recunoscute în România, a HCL nr.57/23.04.2019 privind aprobarea Bugetului General de Venituri și Cheltuieli al municipiului Câmpia Turzii pentru anul 2019, HCL nr.71/21.05.2019 privind aprobarea Programului anual al Municipiului Câmpia Turzii și a HCL nr.106/27.06.2019 care aprobă Regulamentul General privind stabilirea unor forme de sprijin financiar pentru unitățile de cult, face cunoscută intenția de a atribui contracte privind acordarea unor forme de sprijin pentru unitățile de cult aparținând cultelor religioase recunoscute în România, pentru anul de execuție financiară 2019.

Perioada de depunere a solicitărilor în vederea obținerii unui sprijin financiar de la bugetul local pe anul 2019, pentru unitățile de cult din municipiul Câmpia Turzii aparținând cultelor religioase recunoscute în România este 15.07. – 06.08.2019.

Accelerarea aplicării procedurii de depunere a proiectelor, prin reducerea numărului de zile la 15, se datorează faptului că respectarea termenului de 30 de zile,prevăzut de art. 13 alin. (7) din Anexa 1 la HCL nr. 106/27.06.2019, ar putea cauza prejudicii autorității contractante prin neîndeplinirea obiectivelor prevăzute în Programul anual.

Documentația de solicitare a finanțării se întocmește conform cerințelor prevăzute în Regulamentul și în Ghidul solicitantului, care pot fi accesate la adresa: https://campiaturzii.ro/finantari-nerambursabile-pentru-proiectele-de-cultele-in-baza-og-nr-82-2001-privind-stabilirea-unor-forme-de-sprijin-financiar-pentru-unitatile-de-cult-apartinand-cultelor-religioase-recunoscute-in-2/

și se va depune la Registratura Primăriei Municipiului Câmpia Turzii, situată în localitatea Câmpia Turzii, strada Laminoriștilor nr. 2, numai după completarea cererii online, care se gaseste la adresa: https://campiaturzii.ro/autentificare/?redirect_to=https%3A%2F%2Fcampiaturzii.ro%2Ffinantari-nerambursabile-pentru-proiectele-de-cultele-in-baza-og-nr-82-2001-privind-stabilirea-unor-forme-de-sprijin-financiar-pentru-unitatile-de-cult-apartinand-cultelor-religioase-recunoscute-in.

 

 

Solicitanții eligibili sunt unitățile de cult din cadrul cultelor religioase recunoscute în România, care depun solicitări și care se încadrează întocmai în obiectivele fixate de autoritatea contractantă.

Termenul limită de depunere a proiectelor pentru care se solicită finanțare nerambursabilă de la bugetul local al municipiului Câmpia Turzii este 06.08.2019, ora 1600.

 Documentația se va depune la Registratura Primăriei Municipiului Câmpia Turzii, strada Laminoriștilor nr. 2, camera 22.

Selecția și evaluarea solicitărilor va avea loc în perioada 07.08. – 09.08.2019.

            Informații suplimentare cu privire la procedura de selecție și evaluare a proiectelor pot fi solicitate în scris la sediul Primăriei Municipiului Câmpia Turzii, str. Laminoriștilor, nr.2, până la data de 29.07.2019.

 

 

 

 

 

  Director executiv,                                                                                                                                                        Primar,

 Irina MUNTEANU                                                                                                                                       Dorin Nicolae LOJIGAN

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: