spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

ANUNȚ DE IMPORTANȚĂ MAXIMĂ DIN PARTEA D-LUI PRIMAR, AUREL GIURGIU, PENTRU TOȚI CETĂȚENII COMUNEI LUNA, REFERITOR LA INTABULAREA GRATUITĂ A IMOBILELOR !

spot_img
”În urmă cu câteva zile am primit o veste extraordinară de la ANCPI – Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară, București, fiind informat că s-a finalizat cu succes licitația organizată de către această instituție referitoare la intabularea gratuită a imobilelor situate in intravilanul comunei Luna( case și terenuri). Firma câștigătoare este Geomatics Integrated Services București. Aceasta se datorează faptului că în perioada 2010-2012 am realizat cadastrarea terenurilor extravilane în mod gratuit, în urma unui protocol încheiat cu OCPI Cluj și ANCPI București.
 
Mă bucur foarte mult că demersurile pe care le-am întreprins la aceste două instituții menționate anterior, în vederea intabulării gratuite a tuturor imobilelor din comună sunt încununate de succes, comuna Luna fiind una din cele 660 comune selecționate la nivel de țară dintr-un total de 2861 comune existente în România.
În comuna Luna sunt numerotate administrativ un număr de 1826 de imobile, care vor fi intabulate toate în mod gratuit. Sigur că nu este o operațiune simplă și ușoară, fiind necesară o implicare majoră și responsabilă a tuturor. Din punct de vedere ca primar și al aparatului de specialitate din subordine, vă asigur de toată disponibilitatea și profesionalismul ca să putem duce la bun sfârșit acest proiect atât de important și benefic pentru comunitatea noastră.
 
Personal ,în calitate de primar am avut o întâlnire cu d-nul director al firmei executante Geomatics Integrated Services București, în care am schițat câteva repere cu care să demarăm în primul rând campania de informare a tuturor cetățenilor. S-au distribuit pliante informative în comună urmând a afișa în locuri publice toate etapele acestui proces.
 
Cele mai importante informații vor fi comunicate cetățenilor în întâlnirile directe care vor fi anunțate din timp pe toate canalele de informare, în toate satele comunei. Astfel s-a stabilit ca primele întâlniri cu cetățenii vor avea loc în data de 21 NOIEMBRIE 2022, după următorul program:
-GLIGOREȘTI ORA 12,00
-LUNCANI ORA 14,00
-LUNA ORA 16,00
 
Toate întâlnirile vor avea loc în Căminele Culturale din fiecare localitate.
Rog toți cetățenii comunei, indiferent de sat, să participe în număr cât mai mare pentru a putea primi informațiile necesare, ca atunci când cei de la firma executantă ajung la dumneavoastră, să știți ce aveți de făcut, ce documente să prezentați.
 
În speranța unei colaborări perfecte între firme executantă și dumneavoastră, cetățenii comunei, vă mulțumesc și vă doresc multă sănătate!
 
Cu respect, primar Aurel Giurgiu!”
spot_img
spot_img
spot_img