spot_img

Anunț cu privire la sacrificarea mieilor în Oborul Turda-Nouă

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Având în vedere tradiția sacrificării mieilor în perioada sărbătorilor pascale, Serviciul Public Administrare Piețe și Obor a întreprins demersurile necesare pentru autorizarea temporară a punctului de sacrificare a mieilor din incinta Oborului Turda-Nouă.

Pentru persoanele interesate, punctul de sacrificare a mieilor din incinta Oborului Turda-Nouă, cu intrare de pe strada Alexandru Ioan Cuza, va fi deschis în perioada premergătoare sărbătorilor Pascale 2022, astfel:

-16.04.2022, orar 08:00-16:00 – pentru Paștele Catolic;
-22 și 23.04.2022, orar 08:00-16:00 – pentru Paștele Ortodox.

Acest spațiu este amenajat pentru a asigura condiţiile de igienă necesare tăierii şi prelucrării primare a mieilor, îndeplinind condiţiile de siguranţă şi igienă impuse de Direcţia Sanitar-Veterinară și Siguranța Alimentelor Cluj.

În punctul de sacrificare a mieilor din Oborul Turda-Nouă vor putea fi sacrificați mieii cumpărați de la producătorii agricoli prezenți în târgul de animale.

Operațiunile de sacrificare se vor efectua sub supravegherea personalului veterinar de specialitate, care va efectua examenul ante și postmorten la animalele sacrificate, carnea rezultată urmând a fi folosită doar pentru consumul familial.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

ACSA Câmpia Turzii – abonată la contracte publice – își cere insolvența

Cu datorii de peste 30 de milioane de lei, ACSA Câmpia Turzii SA, societate care desfășoară mai multe...

EXCLUSIV: Iată tot ce trebuie să știi despre Zilele Turzii 2022

După doi ani de pauză, cauzată de pandemia de COVID-19, unii dintre turdeni așteaptă cu nerăbdare vești despre...

Anunț – Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 24.05.2022, între orele 09:00 -13:00, în...

Înzestrăm tinerii cu abilitățile necesare pentru acordarea primului ajutor!

Asociația Club Științific Turda implementează, la Turda, proiectul Cursuri de Prim Ajutor, pentru a forma și informa comunitatea...
spot_img

URMĂRIȚI DE GERMANIA, DEPISTAȚI DE POLIŢIŞTII MUREȘENI

  Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş au depistat doi bărbați, pe numele cărora erau emise mandate europene de arestare, de către autoritățile...
%d bloggers like this: