fbpx
spot_img
HomeAdvertorialAnul 2021 vine cu diversificări în activitatea firmei Ursan Agro

Anul 2021 vine cu diversificări în activitatea firmei Ursan Agro

- Advertisement -

Incepand din ianuarie 2021, URSAN AGRO va demara o investitie intr-o fitofarmacie care va avea aceeasi adresa cu magazinul de furaje din Campia Turzii, magazin care isi va diversifica gama de produse, aceasta urmand sa se imparta in gradinarit, petshop si ferma.

Printre cele mai importante branduri pe care le vom pune la dispozitia clientilor nostri se numara NOROFFERT si VITACRISANA, acestea fiind doar doua dintre ele.

De asemenea, incepand cu sezonul viitor vom putea oferi un sistem de livrare in zona Turda si Campia Turzii la domiciliul clientului fara costuri supimentare, in asa fel incat solutiile pe care URSAN AGRO le propune sa fie in aceeasi directie cu necesitatile clienilor nostri.

Astfel ca, din prima luna a anului urmator, vom putea oferi preturi mai bune, game de produse mai diversificate si solutii de livrare foarte avantajoase.

Crstian Ursan – CEO URSAN AGRO

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

La Cluj va fi construit singurul Centru de Patologie Vasculo-Cerebrală și...

0
Consiliul Județean Cluj a transmis Ministerului Fondurilor Europene propunerea de includere a proiectului de edificare a Centrului Regional de Patologie Vasculo-Cerebrală și Neurochirurgie în...

Comentarii

%d bloggers like this: