spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Antreprenorii din Câmpia Turzii care au devenit îngeri pentru ucraineni

De la debutul conflictului militar din Ucraina, Adriana Sălăgean, administratoarea magazinelor Celest, alături de soțul ei, au devenit adevărați îngeri pentru refugiați și pentru familiile de ucraineni, măcinate de război.

Antreprenorii din Câmpia Turzii, alături de alți oameni cu suflet, reuniți într-un ONG, strâng și cumpără ajutoare pentru Ucraina, pe care, periodic – le duc la Vama Halmeu.

„Dincolo de drama războiului, de poveștile triste pe care le-am auzit, de lacrimi, teama și disperare, ce am întâlnit la vama Halmeu a fost solidaritate , o colaborare foarte frumoasa , indiferent de religie, etnie sau altceva . Respect tuturor celor implicați in ajutorarea refugiaților , de la Patriarhia Ortodoxa, Biserica Penticostala , Biserica Adventista , Poliția Romană, Smurdul și chiar și copiii de la Grădinița din Halmeu . Domnul fie laudat !”, a scris Adriana Sălăgean, pe rețelele de socializare.

În această săptămână, un nou transport de ajutoare va fi dus în Vama Halmeu și către localitățile ucrainene, Mucaci și Vinograd.

 

spot_img
spot_img
spot_img