spot_img

Angajări la Turda – Saint Gobain (Rigips) deschide o nouă linie de producție

Date:

Share post:

Cel mai mare producător de gips carton din România – Saint Gobain – deschide o nouă linie de producție, la Turda, și face angajări.

”E vorba de Saint-Gobain România a dat startul campaniei de recrutare pentru noua fabrică de plăci de gips-carton de la Turda, care va deveni operațională în cel de-al doilea trimestru al anului viitor, după investiții de 45 de milioane de euro. Compania caută operatori de producție, excavatoriști, operatori foreză, mecanici, electricieni, stivuitoriști și șefi de schimb și susține că oferă între beneficii asigurări private de viață și sănătate, tichete de masă, tichete cadou, prime de sărbători, prime de vacanță, indemnizație de transport și altele.”, scrie actualdecluj.ro.

Proiectul construcției celei de-a doua linii de producție de plăci de gips-carton, de la Turda, are ca scop acoperirea cererii în creștere din zona României și a Europei de Est, conform oficialilor grupului francez Saint-Gobain. – potrivit TurdaNews.net

„Noua investiție, dar și investițiile anterioare realizate în România, contribuie la scăderea semnificativă a amprentei de carbon, prin intermediul soluțiilor oferite ce ajută la îmbunătățirea eficienței energetice a clădirilor, dar și prin reducerea transportului din alte țări, ceea ce susține obiectivul nostru de a atinge nivelul de zero emisii nete de carbon până în 2050”, afirmă Ovidiu Păscuţiu, CEO, Grupul Saint-Gobain în România.

spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Frumusețea iernii, surprinsă de cel mai bun fotograf turdean

Sebastian Luca este, fără îndoială, cel mai bun fotograf...

Familie inzapezita la Ciurila, salvata de un politist turdean

Politistul, Vlad Paven, de la Politia Rurala Turda a...

Accident rutier la Turda

Zapada si viscolul abatut asupra zonei Turda - Campia...

Interventie a mascatilor, la Turda

Trei dube de mascati au intervenit, in aceasta seara,...
%d bloggers like this: