fbpx
spot_img

Andrei Suciu contestă faptul că Salina nu are manager „plin” dar ignoră PROFITUL înregistrat de companie

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

Candidatul USR la fotoliul de primar al Turzii, Andrei Suciu, și-a făcut un obicei din a spune că totul e aiurea și doar el va salva orașul.

În penultima sa postare pe facebook, acesta contestă faptul că Salina Turda nu are un manager cu drepturi depline, considerând acest lucru „inadmisibil”.

„Este inadmisibil că de aproape un an Salina Turda nu are un director care să conducă în mod profesionist principala atracție a orașului. Nu uitați că Salina este a noastră, a tuturor, iar profitul înregistrat ar trebui să fie reinvestit în proiecte de care să beneficiem noi toți.


Am să susțin ideea unui management performant la conducerea Salinei, echipa de conducere ar trebui să aibă obiective clare, cu sume concrete care să se întoarcă din profitul Salinei în bugetul orașului.

Lucrez deja împreună cu doi manageri cu experiență la proiectul de reformare a managementului Salinei.

Dacă aveți experiență în domeniu și idei constructive, vă rog să mă contactați în privat sau să mă sunați.”, spune Suciu care, printre rânduri, ne dă de înțeles că „le-ar antama” postul la Salină unor manageri care ar sări în barca lui, dar… oare de ce nu spune nimic despre profit domnul Suciu?

În luna aprilie 2019, când Salina Turda se pregătea să-și crească tarifele de acces în mină, T9/USR Turda lansa „un semnal de alarmă” menit să ne streseze pe toți, dar și să arunce cu noroi în executivul local al Municipiului Turda.

„ Planul de căpușare a Salinei de către Matei și PSD a trecut de curând la o nouă etapă, prin desființarea departamentelor juridic și marketing, servicii care au fost externalizate către firme private, dechizându-se astfel calea scoaterii banilor din bugetul societății! Probabil că următoarea etapă va fi privatizarea Salinei către firme pesediste! 

Vor câștiga, probabil, Praidul cu 30 lei/adult, Târgu Ocna cu 24 lei/adult, Slănic Moldova cu 22 lei/adult sau Ocnele Mari cu 20 lei/adult… ”, spuneau – în aprilie – membrii USR Turda.

Iată că lunile au trecut, tarifele au crescut, iar încasările și – implicit – profitul Salinei Turda este cel mai mare pe care l-a înregistrat societatea de la înființare.

Astfel, în conformitate cu datele prezentate de Salina Turda SA în ultima ședință de consiliu local care a avut loc la Turda în 2019, veniturile vor fi de 26.434.000 lei la finele acestui an, ajungând la un profit brut de 9.061.000 lei.

Ce înseamnă asta? 

Păi, nici mai mult nici mai puțin decât că profitul Salinei Turda a crescut, cu 2 milioane de lei noi, față de cel înregistrat în 2018 – adică … 20 DE MILIARDE DE LEI VECHI.

Astfel, USR Turda și ramora lor ONG-istă, T9 demonstrează, încă o dată că sunt ași… la dezinformare, și nu la previziuni economice și că nu sunt în stare decât să arunce cu praf și noroi spre adversarii politici.

Deci … Salina Turda NU ARE NEVOIE DE UN MANAGER PERFORMANT, ci are nevoie de liniște, iar Andrei Suciu nu vrea să accepte acest lucru nici în ruptul capului, pentru că – nu-i așa – „la Turda totul este aiurea și doar Suciu o poate salva”.

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

Iata cu cat se vand mieii la Turda si Campia Turzii

Pe retelele de socializare au aparut primele anunturi cu miei de vanzare. "Buna ziua! Avem disponibili miei pentru Paște!!!...

Iata cum sa recunosti un agent antidrog FALS

⛔️A T E N Ț I E!⛔️ ❗️Legitimația din imagine NU este emisă de Agenția Națională Antidrog sau de...

Oficial! Condamnare PENALĂ pentru primarul de la Valea Ierii

Ce blestem pe cetățenii comunei Valea Ierii - să aibă doi primari, consecutivi, condamnați penal. Judecătoria Turda s-a pronunțat,...
%d bloggers like this: