spot_img

Andreea Badea – copilul minune, care va reprezenta Câmpia Turzii la olimpiada județeană de limba latină

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Micul oraș de pe mal de Arieș are copii talentați, copii deștepți – adevărați super-eroi, care nu au nevoie de capă și mască, deoarece au o minte ageră, pe care și-o pun la contribuție de fiecare dată când au ocazia.

Un astfel de exemplu este tânăra, Gabriela Andreea Badea, elevă în clasa a VII-a, la Liceul Teoretic „Pavel Dan” din Câmpia Turzii.

După o remarcabilă prestație la olimpiada județeană de matematică, la care a participat în clasa a V-a și a luat locul 1 pe județ, Andreea Badea participă, în acest an, la olimpiada județeană de limba latină.

În demersul ei, Andreea este îndrumată de doamna profesor, Carmen Moldovan, probabil cel mai bun profesor de latină din România.

Pasiunile ei sunt rugby si canto. Rugby face de 6 ani si este  legitimată la clubul sportiv Leii Rugby Câmpia Turzii, avându-l ca instructor coordonator pe Octavian Cosmin Oltean.

„Noi ca părinți suntem foarte mândri de ea pt ca este un copil ambițios și mereu ce își propune realizează”, ne spune Alina Badea, mama Andreei, dar în asentimentul mamei este și tatăl, Gabriel!

RefleqtMedia apreciază tinerele valori ale Municipiului Câmpia Turzii, precum și pe părinți și profesorii îndrumători, care șlefuiesc talentele, transformându-le în diamante!

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Recital de cameră la Câmpia Turzii

Primăria și Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii vă invită sâmbătă, 14 mai 2022, de la ora 18:30,...

Noi servicii puse la dispoziția clienților de VIAMSO

Showroom-ul de materiale de construcții, VIAMSO, din Câmpia Turzii - este în continuă dezvoltare. În ultimii 5 ani, eforturile...

EXCLUSIV: Cadavru găsit ÎN PIAȚA UNIRII din Câmpia Turzii – s-a întocmit dosar penal

În această dimineață, trecătorii din Piața Unirii din Câmpia Turzii au găsit un bărbat, în vârstă de 61...

Compania de Apă Arieș sprijină tinerii din Turda și Câmpia Turzii!

Încă de la începutul anului, Compania de Apă Arieș a dat dovadă de solidaritate și sprijin în ceea...
spot_img

Citeste ce declara conducerea Vivo Cluj dupa controlul ANPC de ieri

Dupa ce, in cursul zilei de ieri, inspectorii ANPC au gasit colonii de viermi in restaurantele din Vivo Cluj, managementul societatii a remis un...
%d bloggers like this: