spot_img

Andra, atacată public: „I-am permis să ajungă în vârf”

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Deși este cea mai bună voce a României și a avut colaborări cu cei mai tari artiști din muzică, precum Enrique Iglesias, David Bisbal, Tiger One sau Descemer Bueno, există voci care – în mod injust – își permit să o atace pe Andra.

Cel mai nou atac, sub forma unei declarații exagerate, vine din partea Andreei Bălan.

Cea mai de preț lecție pe care am învățat-o este că, cu cât ești mai sus, căderea e mai abruptă! Dacă stai așa aproape de vârful muntelui, nu te mai dă jos nimeni. Și asta am făcut după ce am înțeles! Nu am mai luptat după aceea să fiu în vârf. Lasă să fie alții în vârf! Andra, mhm … să fie Delia, lasă!

Eu sunt acolo și stau bine acolo! Și așa pot să stau 30-40 de ani, deja au trecut 20”, a spus Andreea Bălan în podcastul lui Damian Drăghici, citată de Știri de Cluj.

Andra s-a născut la Câmpia Turzii, într-o familie de cântăreți

Începându-și cariera muzicală de la vârsta de 7 ani, aceasta a avut prima sa interpretare la concursul muzical difuzat de TVR, intitulat „Tip Top Minitop” – realizat de Oana Ionescu – în calitate de invitată, interpretând piesa lui Whitney Houston I Will Always Love You. Pe lângă muzica pop, aceasta cânta alternativ și muzică populară, drept pentru care a mers la un concurs intitulat Pe fir de baladă la vârsta de 9 ani, ce avea loc la Târgu Jiu. După ce concursul s-a finalizat, Andra nu a reușit să obțină unul din primele trei locuri, însă a câștigat o mențiune. La vârsta de 11 ani, aceasta a participat la alt concurs intitulat Festivalul Concurs de Interpretare Folclorică Toamna Arieșeană unde de această dată a câștigat primul loc. Pe lângă concursurile de muzică populară aceasta a mers și la concursuri de muzică ușoară, câștigând numeroase premii.

În octombrie 2013, șlagărul Andrei, „K. la Meteo” în colaborare cu What’s Up, a fost nominalizat la categoria „Best Romanian Act” la MTV Europe Music Awards. Andra a scos noi hit-uri în aprilie, 2013 “Inevitabil va fi bine”, în decembrie 2013 “Atâta timp cât mă iubești!” cu Marius Moga, în februarie 2014 cu Vunk “Numai la doi”, în iulie 2014, cu Liviu Teodorescu “Așa e dragostea”, în ianuarie 2015, cu Shift “Avioane de hârtie”, în aprilie 2015, cu Proconsul și Ștefan Bănică “Aici cu mine”, în mai 2015 “Falava”, în iunie 2015, “Nebuni în noapte”, în august 2015, “Niciodată nu spune niciodată”, în februarie 2016, “Iubirea schimbă tot” și cel mai recent single, cu David Bisbal, “Without You”, care a reușit să adune în 9 zile de la lansare peste 13 milioane de vizualizări.

 

Până în prezent artista a lansat 12 albume, ale căror single-uri s-au bucurat de un real succes atât în țară cât și în străinătate, vânzându-se în peste 500.000 de copii.

Delia Matache a studiat flautul și pianul

Delia s-a născut în data de 7 februarie 1982, în București. A absolvit Liceul de Muzică „Dinu Lipatti” după cinci ani de studiu al pianului și lecții particulare pentru flaut. Delia alege a-și continua studiile, urmând cursuri la Universitatea Națională de Muzică București. Artista a fost încurajată și susținută pentru a-și urma visul de a deveni un star, de către mama sa, Gina, solistă de muzică populară. Delia mai are un frate, Eduard, și o soră Oana.

Ea s-a lansat cu hitul Vino la mine”. ”Publicul era mult mai entuziasmat. La primele concerte eram foarte surprinsă că vine atâta lume, mai ales că eram o trupă la început. Mă miram că lumea reacționa bine, dar credeam că totul e o joacă”, a spus artista.

Delia a debutat în industria muzicală în anul 1999, la vârsta de 17 ani, fiind încă la liceu, în clasa a XI-a. Alături de Nicolae Marin, cunoscut sub numele de scenă Nick, cei doi au format trupa N&D, acesta fiind principalul compozitor al trupei. Cu N&D, Delia a cunoscut succesul la nivel național. Cei doi au lansat trei albume împreună, între 1999 și 2003, denumite “Altfel”, “Face ce vreau” și “Nu e vina mea”. Acestea au conținut single-uri care au rămas în topurile muzicale pentru mai mulți ani, incluzând hitul “Vino la mine”.

Acum, Delia este una dintre cele mai mari vedete din România. 

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Metodologia de atribuire a granturile pentru școlile cu rezultate deosebite, supusă dezbaterii publice de Primăria Câmpia Turzii

În temeiul dispoziţiilor art. 7 alin. (1) și alin. (2) din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în...

Si beat, si fara permis, la volan prin Campia Turzii

La data de 22 mai a.c., în jurul orei 00.40, polițiștii de ordine și siguranță publică din cadrul...

Captură-RECORD la Complexul de Agrement „La Trei Lacuri” din Câmpia Turzii

Seara trecută a fost una cu adevărat norocoasă pentru doi pescari, care au venit la Complexul de Agrement...

Câmpia Turzii a mai pierdut un erou

În acest week-end, locotenent colonelul, Marius Crișan, originar din Câmpia Turzii, a părăsit lumea fizică, după o lungă...
spot_img

EXCLUSIV: Angajată a unui cămin de vârstnici din Turda – depistată pozitiv cu Covid19

Vietile varstnicilor gazduiti de caminul administrat de parintele Vasile Stiopei sunt in pericol. O angajata a centrului a fost descoperita pozitiv cu Sars-Cov-2, dupa ce...
%d bloggers like this: