fbpx
spot_img
spot_img

Ana Oprean a dispărut … ați văzut-o?

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Poliţiştii din Alba caută o minoră, pe nume Ana Oprean, care a plecat dintr-o casă de tip familial din Alba Iulia şi nu a revenit până în prezent. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Alba au fost sesizați de către reprezentantul unei case de tip familial pentru minori, din Alba Iulia, cu privire la faptul că, în dimineaţa zilei de 10 aprilie a.c., OPREAN ANA TEODORA , de 16 ani, a plecat din casă şi nu a mai revenit.

Semnalmentele minorei : înălţime 1,55 m , greutate 50- 55 kg, faţă ovală, păr vopsit blond, lung, ochi căpriu, ten deschis.
La data plecării, aceasta purta pantaloni de trening roşii, geacă albastră, iar în picioare avea încălţăminte sport.
Încă de la momentul dispariţiei, au fost demarate toate activitățile în vederea depistării minorei, fiind dată în urmărire la nivel național.

Persoanele care dețin informații care pot conduce la depistarea ei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: