8.9 C
Turda
Wednesday, September 14, 2022
spot_img
HomeȘtiri Câmpia TurziiAna Gal, sotia lui Avram Gal, dezvolta un proiect inedit, dedicat femeilor

Ana Gal, sotia lui Avram Gal, dezvolta un proiect inedit, dedicat femeilor

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Fără doar și poate viața aparține întegii comunități şi trăind avem privilegiul să facem pentru ea tot ce putem. Acesta este mottoul după care s-a ghidat Ana GAL, soția politicianului și omului de afaceri Avram GAL, când a decis că este momentul să se implice în comunitate.

Ana GAL, prin intermediul New Life International Evangelical Association, dorește să sprijine femeile care au nevoie de consiliere în special în probleme legate de obstetrica si ginecologie.

“Îmi doresc ca femeile care nu dispun de sprijin, fie el moral sau financiar, să poată beneficia de consultații gratuite, să găsesască în noi un punct de sprijin, vreau să le oferim puterea de a o lua de la capăt și apoi puterea de a continua.

Prin acest proiect îmi doresc ca ele să simtă că nu sunt singure, că există persoane cărora le pasă de ele, că viața lor e valoroasă pentru noi și vom lupta ca această să fie una frumoasă, așa cum merită orice femeie.

Știu că o implicare reală e o promisiune făcută față de sine și de la care nu te vei da inapoi niciodată, iar eu mi-am promis că mă voi implica cu tot sufletul în acest proiect. Cred că unul dintre cele mai nobile scopuri pe care cineva le poate avea pe pământ este acela ca lumea să rămână puțin mai buna acolo pe unde trece el.

Eu, alături de New Life International Evangelical Association ne-am propus lucrul acesta și avem convingerea că Dumnezeu ne va binecuvânta ca să putem fi o binecuvântare. Cred cu tărie că niciodată înaine, omul nu a avut o aşa mare capacitate de a îmbunătăți mediul în care trăieşte, cred că avem capacitatea de a pune capăt foametei, sărăciei, bolilor. Cred că avem puterea de a fi cea mai bună generaţie pe care a cunoscut-o vreodată omenirea iar motorul care va face lucrurile să se miște este fără doar și poate implicarea! Le mulțumesc tutror celor care au ales să fie parte la acest proiect, dar în special îi mulțumesc soțului meu pentru că mă susține și mă motivează zilnic să fac pași spre materializarea visului meu.

Mai vreau să spun că implicarea benevolă în viața altora este din punctul meu de vedere recunoștința pe care o ai față de Dumnezeu că ți-a oferit un loc pe pământ, așa că fiți recunoscători!” a declarat Ana GAL.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: